Ηλεκτρολογείο

Στην Καραντζιάς Auto Service έχουμε τον εξοπλισμό και τις απαραίτητες γνώσεις για όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες συντήρησης και επισκευής που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Επισκευή και αντικατάσταση αερόσακων

Οι αερόσακοι περιλαμβάνονται σε όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα ως συμπληρωματικό μέτρο των ζωνών ασφαλείας. Συμβάλουν στην προστασία των επιβατών σε περίπτωση πρόσκρουσης και ενεργοποιούνται με την βοήθεια ειδικών αισθητήρων από τον ηλεκτρονικό εγκέφαλο του αυτοκινήτου.

Το συνεργείο μας διαθέτει όλα τα κατάλληλα διαγνωστικά εργαλεία για τον έλεγχο των αερόσακων του αυτοκινήτου σας και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση απαιτείται.

Επισκευή και αντικατάσταση δυναμό και μίζας

Το δυναμό και η μίζα είναι από τα βασικότερα εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Το δυναμό είναι υπεύθυνο για την μετατροπή της μηχανικής ενέργειας που παράγει ο κινητήρας μας σε ηλεκτρική ώστε να φορτίζεται η μπαταρία μας και να τροφοδοτούνται με ρεύμα όλα τα σημεία του οχήματος που έχουν ηλεκτρική κατανάλωση.

Η μίζα έχει ακριβώς την αντίστροφη λειτουργία καθώς χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια που λαμβάνει από την μπαταρία και την μετατρέπει σε μηχανική θέτοντας τον κινητήρα μας σε λειτουργία.

Η σωστή συντήρηση του δυναμό και της μίζας στην επιμύκηνση τον κύκλο ζωής τους για αυτό και είναι σημαντικό να ελέγχονται τακτικά.

Άλλες ηλεκτρολογικές εργασίες

Οι αερόσακοι, το δυναμό και η μίζα μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας όμως υπάρχουν και άλλα σημαντικά μέρη του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούν ρεύμα για την λειτουργία τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η μπαταρία, οι λάμπες, τα ηλεκτρικά παράθυρα και οι ηλεκτρικές κλειδαριές.

Σε πολλούς από εσάς πιθανώς να έχει συμβεί να μείνετε από μπαταρία, να μην δουλεύουν τα ηλεκτρικά παράθυρα ή να απλά έχει καεί μία λάμπα. Η οδήγηση υπό συνθήκες μπορεί να είναι ακόμα εφικτή αλλά παράλληλα γίνεται δυσάρεστη ως επικίνδυνη.

Όποιο κι αν είναι το ηλεκτρολογικό πρόβλημα που σας απασχολεί, να είστε σίγουροι η ομάδα μας θα το λύσει γρήγορα, υπεύθυνα και αξιόπιστα ώστε να ασχολείστε μόνο με αυτό που πρέπει, την ασφαλή οδήγηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε ή να κλείσετε το ραντεβού σας μέσω της σχετικής φόρμας.

ser5